Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων

I. Εισαγωγή

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή η Πολιτική) έχει εισαχθεί για την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων στο Eventlobster.com, όσον αφορά το είδος των δεδομένων που συλλέγει το Eventlobster.com γι 'αυτούς, την εντολή συλλογής, ακολουθούμενη από το Eventlobster.com, την κατηγορία των παραληπτών και τις διαδικασίες που μπορούν να ακολουθηθούν για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων πρόσβασης, ενημέρωσης και διαγραφής. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία των προσώπων όσον αφορά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων. Οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική αλλαγή αυτού του ρυθμιστικού πλαισίου θα υπόκειται σε αυτό. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο και μοναδικό μέρος των Γενικών Όρων Χρήσης του Eventlobster.com. Με την πρόσβαση και την πλοήγηση στον ιστότοπο από τον επισκέπτη ή / και τους εγγεγραμμένους Χρήστες και Επιχειρήσεις ως Μέλη στις Υπηρεσίες του Eventlobster.com, αυτή η Πολιτική Απορρήτου θεωρείται ότι διαβάζεται, γίνεται κατανοητή και αποδεκτή από τους επισκέπτες, τους Χρήστες και τις Επιχειρήσεις, όπως εκπροσωπούνται νόμιμα. Εάν ο επισκέπτης / χρήστης / Επιχείρηση διαφωνεί με οποιονδήποτε όρο ή / και όλους αυτούς τους όρους, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που παρέχει το Eventlobster.com στο www.Eventlobster.com. Οποιαδήποτε χρήση τέτοιων υπηρεσιών ή ορισμένων από αυτά από αυτούς συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή και συμμόρφωση από αυτούς με αυτή την πολιτική και κάθε φορά που εισέρχονται στο Eventlobster.com επιβεβαιώνουν τη συμφωνία τους με την πολιτική απορρήτου Eventlobster.com. Ο Eventlobster.com φροντίζει για το απόρρητό σας. Για το λόγο αυτό, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όπως θα χρειάζεται για να σας προσφέρουμε προϊόντα, υπηρεσίες και εφαρμογές (συλλογικά οι "Υπηρεσίες" μας). Τα προσωπικά σας δεδομένα περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως:

  • Όνομα
  • Διεύθυνση
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Ημερομηνία Γέννησης
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Άλλα δεδομένα που συλλέγονται και μέσω των οποίων θα μπορούσαν να σας εντοπίσουν άμεσα ή έμμεσα.

Η πολιτική απορρήτου μας αποσκοπεί να σας περιγράψει πώς και τι δεδομένα συλλέγουμε και πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Περιγράφει επίσης τις επιλογές που παρέχουμε για να αποκτήσετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να πάρετε με άλλο τρόπο τον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων που επεξεργαζόμαστε. Εάν οποιαδήποτε στιγμή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις πρακτικές μας ή οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας που περιγράφονται παρακάτω, μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων (DPO) και στην ειδική ομάδα μας που υποστηρίζει αυτό το γραφείο επικοινωνώντας μαζί μας στο Eventlobster@gmail.com. Αυτή η θυρίδα παρακολουθείται και διαχειρίζεται ενεργά, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε μία διαδικασία και εμπειρία την οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε με σιγουριά. Η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών δεδομένων έχουν προτεραιότητα για το Eventlobster.com. Έτσι το Eventlobster.com αναλαμβάνει το καθήκον να χειρίζεται υπεύθυνα τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που υπάγονται στην ευθύνη τρίτων (φυσικών ή νομικών). Σε καμία περίπτωση η Eventlobster.com δεν ευθύνεται για την προστασία και τη διαχείριση των δεδομένων αυτών των ιστότοπων.

II. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

1. Ορισμός των προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα είναι οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δεδομένα του υποκειμένου, δηλαδή κάθε φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα και των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τα στοιχεία αυτά είναι για παράδειγμα το όνομα, η διεύθυνση, η ημερομηνία γέννησης και το φύλο του κατόχου του αριθμού κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και τα δεδομένα του χρήστη, όπως το όνομα χρήστη, ο κωδικός πρόσβασης και η διεύθυνση IP. (Ν. 2742/1997, Ν. 3471/2006, όπως ισχύει και είναι σχετικό με τις διατάξεις αυτές).

2. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το Eventlobster.com

Συλλέγουμε πληροφορίες για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Πολλά από αυτά που θεωρείτε πιθανά προσωπικά δεδομένα συλλέγονται απευθείας από εσάς όταν:

2.1. Κάνετε καινούργιο λογαριασμό

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής μέλους, ο Eventlobster.com συλλέγει προσωπικά δεδομένα Οι Χρήστες και οι Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες των Επιχειρήσεων δηλώνουν εθελοντικά όταν εγγράφονται ως μέλη της Υπηρεσίας Eventlobster.com για να ανοίξουν λογαριασμό και να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει το Eventlobster.com κατά τη διαδικασία της ιδιότητας του μέλους αφορούν: όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας και κωδικούς πρόσβασης σε περίπτωση απλού χρήστη και για εκπροσώπους Επιχειρήσεων όνομα Επιχείρησης, μία διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και κωδικός πρόσβασης.

2.2. Εγγραφή σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής ενημέρωσης

Κατά την εγγραφή σας στο newsletter, το Eventlobster.com συλλέγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας. Οι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία Newsletter παρέχουν ρητά τη συγκατάθεσή τους για αποστολή από το Eventlobster.com στη δηλωμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις υπηρεσίες Eventlobster.com. Εάν ο εγγεγραμμένος χρήστης δεν επιθυμεί να λάβει το ενημερωτικό δελτίο του Eventlobster.com και γενικό διαφημιστικό υλικό, μπορεί να ζητήσει την απομάκρυνσή του από τον κατάλογο των αποδεκτών του ενημερωτικού δελτίου ή διαγραφή σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο ή αλλιώς αίτημα στη διεύθυνση Eventlobster@gmail.com.

2.3. Αναζήτηση βοήθειας

Όταν ζητάτε βοήθεια ή υποστήριξη από την ομάδα υποστήριξης πελατών, συλλέγουμε πληροφορίες (π.χ. το email σας, το όνομα και το επώνυμό σας).

2.4. Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες στις ιστοσελίδες μας και στις εφαρμογές μας για κινητά, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε τη συμπεριφορά περιήγησής σας, τους συνδέσμους που έχετε κάνει κλικ, τα στοιχεία που αγοράσατε/επιλέξατε, τον τύπο της συσκευής σας και τη συλλογή διαφόρων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των αναλυτικών στοιχείων, σχετικά με τον τρόπο χρήσης και αλληλεπίδρασης με τις Υπηρεσίες μας. Αυτό μας επιτρέπει να σας παρέχουμε πιο σχετικές προσφορές προϊόντων, καλύτερη εμπειρία στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας για κινητά και να συλλέγουμε, να αναλύουμε και να βελτιώνουμε την απόδοση των Υπηρεσιών μας. Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε την τοποθεσία σας (διεύθυνση IP) έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τις Υπηρεσίες μας καλύτερα. Για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε πώς να διαχειριστείτε τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε, επισκεφθείτε την Πολιτική cookie.

2.5. Στοιχεία σχετικά με τη χρήση υπηρεσιών ή τη γενική περιήγηση του ιστότοπου

Τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών συλλέγονται αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε και αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των μεταδεδομένων, αρχείων καταγραφής, αναγνωριστικών cookie / συσκευών και πληροφοριών τοποθεσίας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με τις λειτουργίες, το περιεχόμενο και τους συνδέσμους (συμπεριλαμβανομένων των τρίτων, όπως τα plugins των κοινωνικών μέσων) που περιέχονται στις υπηρεσίες, τη διεύθυνση IP, τον τύπο και τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης όπου χρησιμοποιήθηκαν οι Υπηρεσίες, πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση και τις προσθήκες του προγράμματος περιήγησης, τις προτιμήσεις γλώσσας και τα δεδομένα cookie, πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου συσκευής, του λειτουργικού συστήματος, των ρυθμίσεων συσκευών, των αναγνωριστικών εφαρμογών, ορισμένα από αυτά τα δεδομένα που συλλέγονται ενδέχεται να είναι ικανά και να χρησιμοποιηθούν για την προσέγγιση της θέσης σας.

3. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Πιστεύουμε ακράδαντα τόσο στην ελαχιστοποίηση των δεδομένων που συλλέγουμε όσο και στον περιορισμό της χρήσης και του σκοπού τους μόνο σε εκείνο (1) για το οποίο μας δόθηκε άδεια, (2) εφόσον απαιτείται για την παράδοση των Υπηρεσιών που αγοράζετε ή αλληλεπιδράτε ή (3) ενδέχεται να απαιτηθεί ή να επιτραπεί για τη τήρηση των νόμων ή άλλων νόμιμων σκοπών. Αυτές οι χρήσεις περιλαμβάνουν:

3.1. Παράδοση, βελτίωση, ενημέρωση και ενίσχυση των Υπηρεσιών που σας παρέχουμε

Συλλέγουμε διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και / ή τις αλληλεπιδράσεις σας με τις Υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για:

  • Βελτίωση και βελτιστοποίηση των λειτουργιών και των επιδόσεων των Υπηρεσιών μας (συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων και των κινητών μας εφαρμογών),
  • Εντοπισμό προβλημάτων και να προσδιορισμό τυχόν κινδύνων ασφαλείας, σφάλματα ή απαιτούμενες βελτιώσεις στις Υπηρεσίες,
  • Εντοπισμό και πρόληψη απάτης και κατάχρησης των Υπηρεσιών και των συστημάτων μας,
  • Συλλογή συνολικών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών,
  • Κατανόηση και ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και ποια προϊόντα και υπηρεσίες είναι πιο σχετικές με εσάς.

Συχνά, πολλά από τα δεδομένα που συλλέγονται, συγκεντρώνονται για στατιστικούς σκοπούς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας και δεν συνδέονται με κανένα προσωπικό δεδομένο, αλλά στο βαθμό που θεωρούνται και τα ίδια προσωπικά δεδομένα ή συνδέονται ή μπορούν να συνδεθούν με προσωπικά δεδομένα, τα αντιμετωπίζουμε αναλόγως.

3.2. Κοινή χρήση με αξιόπιστους τρίτους συνεργάτες

Μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με συνεργαζόμενες εταιρείες στην εταιρική μας οικογένεια, με τρίτους με τους οποίους συνεργαζόμαστε για να σας επιτρέψουμε να ενσωματώσετε τις υπηρεσίες τους στις δικές μας Υπηρεσίες και με αξιόπιστους παροχείς υπηρεσιών, όπως κρίνεται απαραίτητο γι 'αυτούς να εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας, όπως:

  • Επεξεργασία πληρωμών με πιστωτικές κάρτες,
  • Διαφημίσεις,
  • Διεξαγωγή διαγωνισμών ή ερευνών,
  • Διεξαγωγή ανάλυσης των δημογραφικών στοιχείων των Υπηρεσιών και των πελατών μας,
  • Επικοινωνία με εσάς, όπως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή παράδοσης ερευνών,
  • Διαχείριση σχέσεων με πελάτες.

Μοιραζόμαστε μόνο εκείνα τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία κρίνονται απαραίτητα για οποιοδήποτε εξωτερικό συνεργάτη μας ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες όπως ζητήθηκε ή όπως απαιτείται για λογαριασμό μας. Αυτές οι συνεργαζόμενες εταιρείες (και οι τυχόν υπεργολάβοι) υπόκεινται σε αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις επεξεργασίας δεδομένων και απαγορεύεται να χρησιμοποιούν, να μοιράζονται ή να διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από αυτόν τον οποίο έχουν ρητά συμφωνηθεί (ή χωρίς τη συγκατάθεσή σας).

3.3. Επικοινωνώντας μαζί σας

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας απευθείας ή μέσω τρίτου παρόχου υπηρεσιών σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε εγγραφεί ή αγοράσει από εμάς, όπως κριθεί απαραίτητο για την παράδοση πληροφοριών σχετικών με τις συναλλαγές σας ή τις υπηρεσίες σας. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας με προσφορές για πρόσθετες υπηρεσίες που νομίζουμε ότι θα βρείτε πολύτιμες αν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή όπου επιτρέπεται βάσει θεμιτών συμφερόντων. Δεν χρειάζεται να δώσετε συγκατάθεση ως προϋπόθεση για την αγορά των αγαθών ή των υπηρεσιών μας. Αυτές οι επαφές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου,
  • Μηνύματα κειμένου (SMS),
  • Τηλεφωνικές κλήσεις,
  • Αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα κειμένου.

Επίσης, μπορείτε να ενημερώσετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη της επικοινωνίας από εμάς ή / και τους συνεργάτες μας μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση Eventlobster@gmail.com. Αν συλλέξουμε πληροφορίες από εσάς σε σχέση με μια προσφορά με συν-επώνυμα προϊόντα, θα είναι σαφές στο σημείο συλλογής ποιος συλλέγει τις πληροφορίες και ποιανού πολιτική απορρήτου ισχύει. Επιπλέον, θα περιγράφονται οποιεσδήποτε επιλογές έχετε όσον αφορά τη χρήση ή / και την κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων με έναν συνεργαζόμενο εμπορικό εταίρο, καθώς και τον τρόπο άσκησης αυτών των επιλογών. Εάν πιστεύετε ότι κάποιος μας έχει παράσχει τα προσωπικά σας στοιχεία και θέλετε να ζητήσετε να αφαιρεθούν αυτά από τη βάση δεδομένων μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο Eventlobster@gmail.com.

3.4. Μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο εξωτερικό

Αν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας από χώρα διαφορετική από τη χώρα στην οποία βρίσκονται οι διακομιστές μας, οι επικοινωνία σας μαζί μας ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων διαμέσου διεθνών συνόρων. Επίσης, όταν μας καλέσετε ή ξεκινήσετε μια συνομιλία, ενδέχεται να σας παρέχουμε υποστήριξη από τοποθεσίες εκτός της χώρας προέλευσής σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα προσωπικά σας δεδομένα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

3.5. Συμμόρφωση με τα νομικά, κανονιστικά και αιτήματα επιβολής του νόμου

Συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και αξιωματούχους επιβολής του νόμου και με ιδιωτικούς φορείς για να επιβάλουμε και να συμμορφωθούμε με το νόμο. Θα αποκαλύψουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς σε κυβερνητικούς αξιωματούχους ή σε αξιωματούχους του ιδιωτικού τομέα καθώς εμείς, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, θεωρούμε απαραίτητο ή σωστό να απαντήσουμε σε αξιώσεις και νομικές διαδικασίες (όπως αιτήσεις κλήτευσης), για να προστατεύσουμε την ιδιοκτησία και τα δικαιώματά μας ή την ιδιοκτησία και τα δικαιώματα συνεργαζόμενων εταιρειών, για την προστασία της ασφάλειας του κοινού ή οποιουδήποτε προσώπου ή για την πρόληψη ή τη διακοπή της δραστηριότητας που θεωρούμε παράνομη ή ανήθικη.

Στο βαθμό που μας επιτρέπεται νομίμως να το πράξουμε, θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση που μας ζητηθεί να παράσχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους ως μέρος της νομικής διαδικασίας.

3.6. Ανάλυση ιστότοπων

Χρησιμοποιούμε πολλαπλά εργαλεία ανάλυσης ιστότοπων που παρέχονται από παρόχους υπηρεσιών όπως το Google Analytics, για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας ή τις εφαρμογές για κινητά, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που επισκέπτεστε, του ιστότοπου που επισκεφθήκατε πριν επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας, πόσο χρόνο αφιερώσατε σε κάθε σελίδα, το λειτουργικό σύστημα και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και τις πληροφορίες δικτύου και IP. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχονται από αυτά τα εργαλεία για να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας. Αυτά τα εργαλεία τοποθετούν τα μόνιμα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να σας αναγνωρίσουν ως μοναδικό χρήστη την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας. Κάθε cookie δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε άλλο, εκτός από τον παροχέα υπηρεσιών (π.χ. Google για το Google Analytics). Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το cookie ενδέχεται να μεταδοθούν και να αποθηκευτούν από αυτούς τους συνεργάτες σε διακομιστές σε άλλη χώρα από τη χώρα στην οποία διαμένετε. Παρόλο που οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση, πληροφορίες χρέωσης κλπ., οι πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται και μοιράζονται από αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών σύμφωνα με τις μεμονωμένες πολιτικές απορρήτου τους.

3.7. Διαδικτυακοί τόποι τρίτων

Ο ιστότοπός μας και οι εφαρμογές μας για κινητά περιέχουν συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο των τοποθεσιών τρίτων. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου οποιουδήποτε ιστότοπου επισκέπτεστε.

III. Πώς μπορείτε να προσπελάσετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας

Σε κάθε περίπτωση το μέλος έχει το δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης (συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης) οποιωνδήποτε εγγεγραμμένων προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και τα οποία επεξεργάζεται ο Eventlobster.com σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Για το σκοπό αυτό, οποιαδήποτε αίτηση πρέπει να απευθύνεται γραπτώς στο Eventlobster@gmail.com. Σε οποιαδήποτε στιγμή, το μέλος διατηρεί το δικαίωμα να επικαιροποιεί και / ή να αρνείται οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αν υποβάλετε κάποιο αίτημα για τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει, θα ανταποκριθούμε στο αίτημα μόνο στην έκταση που δεν είναι πλέον απαραίτητο για οποιεσδήποτε Υπηρεσίες που θα αγοραστούν ή είναι απαραίτητες για τους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς της εταιρείας μας ή για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές ή τις συμβατικές απαιτήσεις τήρησης αρχείων. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόταση ή δήλωση σχετικά με αυτά τα θέματα, το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με το Eventlobster.com στο Eventlobster@gmail.com.

IV. Πώς προστατεύουμε, αποθηκεύουμε και διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εφαρμόζουμε γενικώς αποδεκτά πρότυπα για την αποθήκευση και την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε, τόσο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης όσο και μετά από τη λήψη και την αποθήκευση, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κρυπτογράφησης, όπου είναι κατάλληλο. Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την παροχή των Υπηρεσιών που έχετε ζητήσει και, εφεξής, για διάφορους νόμιμους νομικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς. Σε αυτούς ενδέχεται να συγκαταλέγονται περίοδοι διατήρησης:

  • είναι απαραίτητο από το νόμο, τη σύμβαση ή παρόμοιες υποχρεώσεις που ισχύουν για τις επιχειρηματικές μας λειτουργίες,
  • για τη διαφύλαξη, την επίλυση θεμάτων που αφορούν, την υπεράσπιση ή την επιβολή των νομικών/συμβατικών μας δικαιωμάτων ή
  • χρειάζονται για την τήρηση επιχειρηματικών και οικονομικών αρχείων με επάρκεια και ακρίβεια.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την ασφάλεια ή τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση Eventlobster@gmail.com

V. Ειδοποιήσεις ‘Μη παρακολούθησης’

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης σάς επιτρέπουν να ειδοποιείτε αυτόματα τους ιστότοπους που επισκέπτεστε να μην σας παρακολουθούν, χρησιμοποιώντας το σήμα “Μη παρακολούθησης”. Δεν υπάρχει συναίνεση μεταξύ των μελών του κλάδου αναφορικά με την ερμηνεία του «Χωρίς παρακολούθηση» σε αυτό το πλαίσιο. Όπως πολλοί ιστότοποι και διαδικτυακές υπηρεσίες, αυτή τη στιγμή δεν αλλάζουμε τις πρακτικές που εφαρμόζουμε όταν λαμβάνουμε ένα σήμα “Μη παρακολούθησης” από το πρόγραμμα περιήγησης ενός επισκέπτη μας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σήμα “Μη παρακολούθησης” μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.allaboutdnt.com.

VI. Περιορισμοί ηλικίας

Οι Υπηρεσίες μας διατίθενται προς αγορά μόνο από άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 18 ετών. Οι Υπηρεσίες μας δεν είναι στοχευμένες, δεν προορίζονται για κατανάλωση και δεν είναι σχεδιασμένες για να δελεάζουν άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών. Εάν γνωρίζετε ή έχετε λόγους να πιστεύετε ότι κάποιο άτομο ηλικίας μικρότερης των 18 ετών μας έχει παρέχει οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

VII. Αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Αν αποφασίσουμε να προβούμε σε αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε, θα αναρτήσουμε τις εν λόγω αλλαγές στην παρούσα Πολιτική απορρήτου και όπου αλλού θεωρούμε αναγκαίο, ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε, τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούμε και κάτω από ποιες περιστάσεις θα τις αποκαλύψουμε, εφόσον ισχύσει κάτι τέτοιο. Αν προβούμε σε ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα Πολιτική, θα σας ενημερώσουμε μέσω αυτής της σελίδας, μέσω email ή με κοινοποίηση στην αρχική σελίδα μας τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν από την εφαρμογή των εν λόγω αλλαγών.

VIII. Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Εάν διαμένετε σε χώρα του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και πιστεύετε ότι διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων (ΓΚΠΔ), μπορείτε να απευθύνετε τα ερωτήματα ή τα παράπονά σας στην κορυφαία αρχή εποπτείας, τον Έλληνα Ομοσπονδιακό Επίτροπο για την Προστασία των Δεδομένων και την Ελευθερία των Πληροφοριών της Ελλάδας (Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), όπως επισημαίνεται παρακάτω:
Διεύθυνση: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Phone: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
email: contact@dpa.gr

IX. Επικοινωνία

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, προβληματισμούς ή παράπονα σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, τις πρακτικές που εφαρμόζουμε ή τις Υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο DPO μέσω e-mail στη διεύθυνση Eventlobster@gmail.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:
Μέσω τηλεφώνου: 6977608011

Θα ανταποκρινόμαστε σε όλα τα αιτήματα, τα ερωτήματα ή τους προβληματισμούς, εντός τριάντα (30) ημερών.

Loading...
Loading...